Elérhetőségeink

Kecskeméti SZC Kollégium

Cím: 6000 Kecskemét, Hunyadi tér 4.
Telefon: 06 (76) 480 - 744
E-mail: kollegium@kecskemetiszc.hu

Cím: 6000 Kecskemét, Nyíri út 73.
Telefon: 06 (76) 492 - 104
E-mail: kollegium@kecskemetiszc.hu

Cím: 6000 Kecskemét, Nyíri út 32.
Telefon: 06 (76) 509 - 344
E-mail: kollegium@kecskemetiszc.hu

 

#Budapest #kirándulás #Országház #Sziklakórház

November 4-én a KSZC három tagintézményének kis csapata közös busszal indult Budapestre kirándulni. A fővárosba érve először az Országházat járták körbe, majd belülről is izgalmas sétát tettek a gyönyörű épületben. Délután a Várkórházba látogattak el, ahol érdekes történeteket hallottak. Bár a kolis csapat jól elfáradt a nap végére, összességében mindenki jól érezte magát.


#Nyíriút73 #színház #alapítvány #dök #Elizabeth

A kollégium szinte kiürült ma este! A színházi program nagyon vonzó volt, 57 lány nézte meg az Elizabeth előadást a kollégiumi Alapítvány és a Diákönkormányzat segítségével! Köszönjük ezt a szép estét!


Megkezdődött a házi focibajnokság a Hunyadi téri telephelyen. A Kolesz All Stars, a Kerítésszaggatók, a Tóló Team és a Folyékony pofájú halak csapatai szálltak versenybe a koli bajnoka címért. A meccseket vezeti Szabados Tamás tanár úr.


Most már teljes jogú kollégisták a Hunyadi téri telephely gólyái. Megdolgoztak érte! Derekasan helyt álltak az éjszakai feladatokban és a gólyavetélkedőben is. A gólyaesküben pedig megfogadták, hogy "jó" kollégisták lesznek.


Október 6.-ai megemlékezés a kollégium Nyíri út 32.-i telephelyén képekben.


Mi is ott voltunk a #tanuljszakmát kiállításon a Messzi István Sportcsarnokban, hogy elmondhassuk a Kecskeméti Szakképzési Centrum leendő diákjainak, milyen is a kollégisták élete. Lassu Gábor igazgató úr, Fodor Gábor tanár úr és Debreczeni Gergő a diákönkormányzat részéről állta az érdeklődők "rohamát". Ha messzebb laktok, akkor is választhatjátok a KSZC képzéseit, mert a kollégiumi elhelyezés ingyenes számotokra. Reméljük, hogy a következő tanévben már kollégiumunkban köszönthetünk benneteket!


Diákközgyűlés, ismerkedés, csapatépítés, felfedezés, felmérés, fészekfoglalás, kirándulás. Ez csak pár alkalom amiért szeretünk a Nyíri 73-ban lakni. :)


A Diákönkormányzatunk tagjai szeptember 9-én diákközgyűlés keretében mutatkoztak be. Az alkalom lehetőséget adott arra is,hogy jobban megismerjék a diákok a nevelőiket. Értesüljenek az induló szabadidős foglalkozásokról. Azok időpontjáról és arról miről is fognak ezek szólni. 
Ilyenkor vna lehetőség megbeszélni a költözéssel kapcsolatos aktualitások és az azóta eltelt időszak tapasztalatait. Idén is mint minden évben akadtak dolgok amikre fel kellett hívni a figyelmet. 
Szeptember 13-án hétfőn került sor a fészekfoglaló alkalom csapatainak sorsolása. Ekkor öt csapat jött létre: a Tom és Jerry, Hamupipőke, Spongyabob, Hupikék törpike, Mikiegér.


A VI. csoport 10. évfolyamos tanulói a sátorverő napok egyikén hasznos információkkal látták el a gólyákat a kollégiumi élettel kapcsolatban. Szó volt arról hogyan tartsuk rendben tisztán as szonákbakt saját mikor környezetünket. Mire figyeljünk, ha fürdeni megyünk, vagy ha éppen a konyhában tartózkodunk. Melyek a házirend legfontosabb pontjai. Beszéltek arról mik az együttélés szabályai, hogy mi miért van benne a gólya esküben. 


A IV. és a III. csoport tagjai nevelőkkel az első napokban körbe járják a környéket, ahol felderítették a bolt, buszmegálló, gyógyszertár és más a kollégista számára fontos helyet. 


Oldalak

Elérhetőségek

Kecskeméti Szakképzési Centrum
Kollégiuma

6000 Kecskemét, Hunyadi tér 4.

Tel.: +36 (76) 480 744

E-mail: kollegium@kecskemetiszc.hu